Özgünlük Garantisi “ Authenticity Guaranteed

 

Özgünlük Garantisi :

Müzayemizde satılan tüm lotlar, eser sahiplerinden konsinye olarak satış tarihinden yaklaşık 2-3 ay kadar önce alınır. Tesellüm belgesi ile alınan eserlere, uzmanlarımız tarafından; provenans, özgünlük, kondisyon ve yaklaşık piyasa değerinin tespiti için gereken inceleme ve kontrol yapılıp,  satış listesi hazırlanır. Bu bakımdan; müzayedemize gönül rahatlığı ile katılabilir, müzeyemizde yer alan eserlere ilişkin her türlü sahtelik ve provenans kontrolü yapıldığına emin olabilirsiniz.

Fotoğrafların ve eser açıklamalarının alım kararınızı gerçekleştirme konusunda tam olarak yeterli olmayacağı düşüncesiyle, satın almak istediğiniz eseri, şirket adresimizde randevu ile görebilirsiniz. Teklif vermeden önce ilgilendiğiniz eserlere elleriniz ve gözleriniz ile bakmanızı önemle tavsiye ediyoruz. İlgilendiğiniz lotları yakından görmeniz için müzayede öncesi hazırladığımız " ön satış sergisi"ne randevu ile  lütfen katılınız. Ön izlemeye katılım durumu güç olanlar için kondisyon raporu düzenlemekteyiz. Ön izleme, müzayede başlangıç tarihinden 2 gün önce sonra ermektedir. (Genellikle Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilir.) Lütfen bu süreç içerisinde bizlerle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin. Personelimiz, sizlere talebiniz doğrultusunda dilediğiniz eserleri incelemenize yardımcı olacaktır.

 

Authenticity guaranteed :

All lots to be sold at our auction are consigned by owners about 2-3 months before the sale date. After receipt of the items, our specialists examine the provenance, authenticity, condition and approximate market value of each item and list them for the sale. 
Therefore, you may participate in our sale without any worrisome troubles such as counterfeit and money trouble that sometimes occur in net auctions.
Preview If you plan on purchasing art works, only the photos and descriptions are not enough to determine whether to buy or not. We strongly recommend you to examine them by your own hands and eyes before making bids. Please participate in our pre-sale exhibition to check your interested lots thoroughly. For those who find it difficult to participate in the preview, condition report is available. Preview is held for 2 days before the auction date (usually Thursday and Friday). Please feel free to contact us during this period. Our staff will examine every work according to your suggestion and report directly to you.